الأربعاء، 7 ديسمبر 2016

طريقة بريوش حلو مورق


المقادير نص كيلو دقيق
2م ك حليب بودر
2م ك سكر
م ك خميرة فورية
2م ك زبدة طريه
ذرة ملح
ماء دافئ للعجن
التزين كريم باستيرى مع زبيب
الطريقة..
نعجن المقادير كلها لحد ما العجين يلم ويمط معاكى ونغطي العجين ونسيبه ساعه يخمر وبعدين نقسمها اتنين واحد واحده واحده نفردها مستطيل على الرخامه مدهونه زيت وندهن العجين بالزبده وهو مفرود ونحط الاتنين فوق بعض ونطبقها ونسيبها تانى نص ساعه ترتاح بعد كده نفردها وندهنها الحشو بالكريم باستيرى وفوقه الزبيب ونلفها زى الصور ونقطعها ونحطها على الصاج او الصنيه وندهن الوش لبن حليب وندخلها الفرن وبعد ما يطلع وهو سخن ادهنى الوش مربى او عسل او سكر بودر زى ما تحبي


•°*”˜˜”*°•. ❤ ♪
❤ღ •°*”˜˜”*°•. ❤ღ   ❤ღ ♪
 ❤ღ ♪  ❤ღ  ♪ ❤ღ

♪ ❤ღ📖  ===> اضغط متابعة 👈 like وتابع منشوراتي

https://mlkaly.blogspot.com

.♪ ❤ღ
 ليصلك كل شئ ✌
 

0 التعليقات

إرسال تعليق